Coaching Rianne

Rianne werkt eerst als teamleider en later als projectleider bij een financiële instelling. In de samenwerking met collega’s merkt ze regelmatig dat ze anders overkomt dan dat ze is. Ze schrijft hierover: “Ik was onzeker en voelde mij door anderen belaagd. Mijn zelfbeeld was slecht en positief denken en handelen werd hierdoor onmogelijk gemaakt."

Via de personeelsadviseur komt ze bij Viascholten terecht voor een coachingstraject. Haar ervaringen met dit traject zijn als volgt: “Tot mijn grote verbazing is er binnen een half jaar een omslag gerealiseerd. Ik kan weer uit gaan van mijn eigen kracht en weet dat ik goede kanten heb. Ook heb ik duidelijk in beeld waar mijn zwakke punten liggen en hoe ik hiermee om moet gaan.

Paulien, bedankt voor alle begeleiding in het traject. Door de feedback die jij mij gaf, de spiegel die jij voorhield en alle gesprekken, ben ik gegroeid tot een zelfbewuste vrouw die haar eigen kansen zal creëren in de toekomst. Of zoals tijdens de coaching door mij omschreven: Bij onze kennismaking zat ik tegen een plafond aan. Ik had het gevoel op zoek te zijn naar een luikje. Dit luikje geeft toegang tot een mooie groene wereld, vol zon en blijheid. Ik heb het luikje gevonden. Het plafond heb ik achter gelaten en nu kan ik verder…….verder naar een mooie toekomst.”

Terug naar Testimonials...