Ervaringen kandidaten

Velen gingen je voor in de loop van de jaren. Het gemiddelde rapportcijfer dat wij krijgen van onze kandidaten is een 8. Hieronder kun je enkele persoonlijke verhalen lezen van hoe kandidaten hun traject en onze begeleiding hebben ervaren.

Coaching Ronald

Een van de mensen die ik in een kort traject coachte, is Ronald Spanjaardt. Deze docent met een grote liefde voor muziek droomde al jaren van een transitie van leerkracht naar ‘muziekmeester’. Daarin durfde hij echter geen grote stappen te zetten. Hij raakte steeds minder gemotiveerd als leerkracht en na een dreigend conflict met een collega was voor hem de maat vol. Er moest iets gebeuren.

Lees meer...

Outplacement Simon

“Halverwege het traject dacht ik dat solliciteren op mijn leeftijd een zinloze verplichting was, maar Paulien hield mij daar een goede spiegel voor en door de gesprekken hierover pakte ik de draad toch weer op en geloof weer in kansen.”

Lees meer...

Hoe je ziek kunt worden door niet te kiezen

Hoe je ziek kunt worden door niet te kiezen

Chris (38) voelde al een tijdje dat hij voor de klas eigenlijk niet meer op zijn plek zat. Hoewel zijn werkplezier steeds minder werd en zijn energie weglekte, nam hij niet de verantwoordelijkheid om keuzes te maken. Totdat hij ziek werd en via de school bij mij kwam voor re-integratie.

Lees meer...

Coaching Frank

“Door de gesprekken met Paulien werden denkprocessen bij mij op gang gebracht, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mijn persoon.”

Lees meer...

Outplacement Mirjam

“Ik heb Paulien ervaren als een integere, betrokken, professionele loopbaancoach en zou haar zeker aanraden.”

Lees meer...

Re-integratie (spoor 1) Gerda

"Gedrag dat je in jaren aanleert, is niet zo maar weer afgeleerd. Ik ben blij dat ik het herken, en dat ik er wat mee doe."

Lees meer...

Outplacement Richard

“Achteraf ben ik blij dat het gebeurd is en dat ik ben begeleid naar een nieuw hoofdstuk.”

Lees meer...

Heroriëntatie Sandra

"Ik heb vooral veel over mezelf en mijn handelen geleerd. Ik kan mijn kwaliteiten en valkuilen nu benoemen en er ook iets mee doen."

Lees meer...

Coaching Gea

“Door de duidelijke opdrachten en ondersteunende gesprekken van Paulien heb ik weer meer geloof in mezelf gekregen en weet ik nu weer wat mijn kwaliteiten zijn. ”

Lees meer...

Coaching Rianne

"Ik kan weer uitgaan van mijn eigen kracht en weet dat ik goede kanten heb."

Lees meer...

Coaching Johan

“Paulien luistert en confronteert: eigenaarschap aanvaarden over je eigen ontwikkeling. Tempo en inhoud werden aangepast op mijn situatie. Ik heb uiteindelijk een goede keus kunnen maken! ”

Lees meer...

Outplacement Laurens

"De wekelijkse gesprekken bij Paulien zijn serieus en zetten mij steeds weer op scherp. Het werkt stimulerend en ordenend."

Lees meer...