Team

Hier kun je kennismaken met ons team, bestaande uit vaste en freelance medewerkers. We opereren momenteel vanuit twee kantoorlocaties, te weten in Hoorn (NH) en in Hengelo (Ov). Daarnaast is afspreken mogelijk in de regio's Arnhem, Nijmegen en Zutphen.

Paulien Scholten

Viascholten - Paulien Scholten

Eigenaar, coach, loopbaancoach en arbeidsdeskundige. Zij heeft in 1999 haar eigen bureau opgericht in Hoorn. Ze is gecertificeerd door het Career Management Institute CMI en is lid van de Vereniging voor loopbaanprofessionals NOLOC én van de Nederlandse vereniging van Arbeidsdeskundigen NVvA.

Lees meer: Paulien Scholten

Paul Braas

Viascholten - Paul BraasVennoot en webmaster. Al sinds de oprichting in 1999 ondersteunt Paul zijn partner bij haar activiteiten.

Lees meer: Paul Braas

Roland Leenaarts

Viascholten - Roland Leenaarts(loopbaan)coach. Roland werkt ruim vijfentwintig jaar in de zakelijke dienstverlening. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Lees meer: Roland Leenaarts

Agnes Scholten

Viascholten - Agnes ScholtenCoach. Ook Agnes is begonnen als professional in de gezondheidszorg. In haar latere loopbaan werd managen en daarmee ook coachen, een steeds groter onderdeel van haar werk.

Lees meer: Agnes Scholten