Privacyverklaring Viascholten

VOF Scholten Loopbaanadvies h.o.d.n. Viascholten, gevestigd aan de Hogerbeetsstraat 1A, 1624 XJ Hoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Viascholten. Je dient je ervan bewust te zijn dat Viascholten niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Viascholten verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website (met een beveiligde verbinding) of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt in het kader van een coachingstraject.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel verzamelen wij jouw gegevens?

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Viascholten of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Geautomatiseerde besluitvorming

Viascholten neemt géén besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Viascholten) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden

Persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Viascholten verstrekt gegevens uitsluitend aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Viascholten gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen, verwijderen of overdragen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Viascholten en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart (de Rijksoverheid heeft hiervoor de KopieID app ontwikkeld). Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Viascholten wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Viascholten neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op met ons of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat klanten zeggen

  • “Paulien geeft structuur, faciliteert momenten om mij bewust te maken van mijzelf.”

    Richard

  • "Ik heb gekozen voor mezelf en ben nu werk aan het maken van mijn passie, van datgene wat heel dicht bij mij ligt"

    Janna

  • "Voor mij was Paulien een rode draad door een moeilijke periode die verwarrend en ook wel eenzaam was."

    Gea

  • "Ik kan weer uitgaan van mijn eigen kracht en weet dat ik goede kanten heb."

    Rianne

  • “Door de gesprekken met Paulien werden denkprocessen bij mij op gang gebracht, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mijn persoon.”

    Frank

  • "Ik heb vooral veel over mezelf en mijn handelen geleerd. Ik kan mijn kwaliteiten en valkuilen nu benoemen en er ook iets mee doen."

    Sandra

  • "De wekelijkse gesprekken bij Paulien zijn serieus en zetten mij steeds weer op scherp. Het werkt stimulerend en ordenend."

    Laurens

  • "Ik durf te gaan voor wat ik echt wil."

    Mieke

  • "Ik heb veel geleerd van de zakelijke en empathische begeleiding en ondersteuning."

    Heleen

  • “Paulien luistert en confronteert: eigenaarschap aanvaarden over je eigen ontwikkeling. Tempo en inhoud werden aangepast op mijn situatie. Ik heb uiteindelijk een goede keus kunnen maken! ”

    Johan

  • "Gedrag dat je in jaren aanleert, is niet zo maar weer afgeleerd. Ik ben blij dat ik het herken, en dat ik er wat mee doe."

    Gerda

  • “Halverwege het traject dacht ik dat solliciteren op mijn leeftijd een zinloze verplichting was, maar Paulien hield mij daar een goede spiegel voor en door de gesprekken hierover pakte ik de draad toch weer op en geloof weer in kansen.”

    Simon

Nieuwsbrief archief