Zetje geven?

In mijn praktijk zie ik momenteel veel mensen worstelen met de gevolgen van een jaar corona. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms zelf allemaal ook niet zo eenvoudig vind. Beeldbellen met kandidaten gaat weliswaar prima, maar het vraagt wel een extra inspanning om bijvoorbeeld de non-verbale communicatie op te tekenen die zo belangrijk is bij dit werk. Daarom ben ik blij dat ik sinds enige tijd de kandidaten ook weer persoonlijk in de ogen kan kijken. Dit dankzij een degelijk plexiglas spatscherm, uiteraard in combinatie met het strikt naleven van de veiligheidsregels.

De afgelopen periode heb gemerkt dat een klein zetje soms al veel in beweging kan zetten bij medewerkers die dreigen vast te lopen door coronagerelateerde uitdagingen. Zelfs een kort coachingstraject kan het verschil maken tussen uitvallen en op tijd andere keuzes maken. Dus mocht je iemand in je organisatie hebben die zo’n zetje kan gebruiken, dan staat mijn deur altijd open. Fysiek en online. Bel gerust voor meer informatie op 06-53 243 745 of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet, Paulien Scholten

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.