Outplacement Simon

"Na 37 jaar voor de klas te hebben gestaan, waarvan 16 jaar in het speciaal onderwijs, was ik er klaar mee. Ik had het gevoel dat ik mijn vak kwijt was door alle veranderingen en het steeds maar weer voldoen aan nieuwe regels en eisen van inspectie, Cito en het management. Ik raakte er uit en kreeg een financiële regeling aangeboden inclusief een outplacementtraject. Aanvankelijk dacht ik dat ik dat zou gaan inzetten om één of twee opleidingen te volgen en daarmee een nieuwe baan te gaan zoeken.

Het traject met Paulien heb ik als heel positief ervaren en bracht me uiteindelijk op een ander spoor. De soms veelomvattende opdrachten vond ik leuk en leerde weer meer over mijn uitdagingen en kwaliteiten en vooral over mijn kansen op de arbeidsmarkt. Halverwege het traject dacht ik dat solliciteren op mijn leeftijd een zinloze verplichting was, maar Paulien hield mij daar een goede spiegel voor en door de gesprekken hierover pakte ik de draad toch weer op en geloof weer in kansen.

Nu terugkijkend zie ik dat ik door dit traject mijn enthousiasme, ook voor onderwijs, weer terug heb en met vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien."

Terug naar Testimonials...