Re-integratie (spoor 1) Gerda

Gerda werkt als staffunctionaris bij een grote zorginstelling. In de loop van de jaren is ze steeds meer gaan werken. Druk zijn vindt ze lekker, maar de laatste tijd is het haar teveel geworden. Op aanraden van een arbeidsdeskundige, komt ze bij Scholten Loopbaanadvies.

Ze weet nog dat ze bij de start van het traject eigenlijk verwachtte dat Paulien haar wel even snel zou helpen om beter te worden: "Ik vond dat ik al te lang ziek was. We zijn nu bijna een jaar verder en ik merk dat ik nog steeds alert moet blijven. De gesprekken hebben me geholpen zicht en grip te krijgen op wie ik ben (geworden) en hoe zich dit uit.

Tijdens de gesprekken heb ik handvatten gekregen waar ik mee aan de slag kon en waardoor ik mijn leven en werk weer aardig op orde heb. Ik ben dit jaar veel over mezelf te weten gekomen en heb veel geleerd. Er zijn nog wel een aantal aandachtspunten.

Gedrag dat je in jaren aanleert is niet zo maar weer afgeleerd. Ik ben blij dat ik het herken, en dat ik er wat mee doe. Soms herken ik het te laat, maar dat accepteer als positief zodat ik het de volgende keer kan verbeteren. Mijn karakter kan en wil ik ook niet veranderen ik ben wie ik ben en ben daar blij mee."

Terug naar Testimonials...