Balans opmaken

Wij zien het als ons doel om jou zodanig te ondersteunen dat je in staat bent om zelfstandig een andere baan te vinden

Twijfel je of je nog wel door wilt in je huidige functie en ben je nog niet toe aan een nieuwe stap? Ben je al lang werkzaam binnen een organisatie, maar lijkt de motivatie soms wat lijkt te ontbreken?

“Is dit het nu, is dit het nog, zit ik nog op de juiste plek, wil ik dit nog wel?” Deze vragen nodigen uit om de balans op te maken en te bepalen wat je tot nu toe hebt gedaan, hoe je erin staat en wat het je heeft gebracht.

Het doel van zo’n kort traject van maximaal 5 gesprekken is, dat je kunt aangeven of de huidige functie nog is wat je wilt binnen de organisatie en of je je nog gemotiveerd voelt. Je wordt door de verkregen inzichten een betere gesprekspartner voor je leidinggevende.

Naar aanleiding van dit korte traject kan een vervolgvraag ontstaan, door vragen als: “Als dit het niet meer is, wat dan wel? Wat kan ik nog (meer) en hoe bereik ik dit?” Dan zou het traject aangevuld kunnen worden.

Soms kan echter het eerste (vraagverhelderende) gesprek al voldoende zijn; dan wordt alleen dit gesprek in rekening gebracht. Neem vrijblijvend contact op, telefonisch of via het contactformulier, en vraag naar de mogelijkheden

Alle beschrijvingen van trajecten...